interijeri-nekretnine.com

 

 

INTERIJERI
  Kuhinje
  Kupaonice
  Dječje sobe
  Dnevne sobe
  Spavaće sobe

 NEKRETNINE
  Kuća
  Drvena kuća
  Montažna kuća
  Stanovi

  BIJELA TEHNIKA
 
Hladnjaci
  Zamrzivači
  Perilice suđa
  Perilice za rublje
  Štednjaci
  Ploče za kuhanje
  Pečnice

 NOVE RUBRIKE
  Stolarija
  Drvena stolarija
  PVC stolarija
  Alu stolarija
  Prozori
  Vrata

       


kombi prijevoz selidbe transporti

Interijeri    I    Nekretnine    I    Marketing    I    Kontakt    I    Dodaj u favorite  

         Dječje sobe    

 

Dječje sobe  Velika većina mladih mama i tata što zbog malih stanova što zbog nedostatka novca nije u stanju i mogućnosti opremiti dječju sobu onako kako bi željeli. Iako prvih nekoliko mjeseci dječja soba nije važna jer dijete spava u kolijevci ili s roditeljima u spavaćoj sobi to privremeno rješenje svakako treba preispitati i početi razmišljati o uređenju dječje sobe u kojoj će vaš mališan spavati, igrati se i odrastati.

  Dijete možemo smjestiti u vlastitu sobu gotovo odmah čim počne puzati, poželjno je da se nađe dovoljno mjesta za ogradicu u kojoj će se nesmetano igrati. Budući da će puzanje i stajanje vježbati po čitavoj sobi bilo bi idealno da je pod prekriven tepisonom ili tepihom koji se lako održava, prednost tekstilne podne obloge u odnosu na laminat ili parket stoji u činjenici da će se na tekstilnoj podnoj oblozi manje klizati, a pod će biti znatno topliji.

  Kako najmlađi član obitelji raste tako se mijenjaju i njegove potrebe i navike stoga će biti potreban namještaj za dječju sobu. Krevetić s rešetkama možete zamijeniti dječjim krevetom čim vaše dijete prohoda i učite dijete da spava u većem krevetu. Pri kupnji ležaja svakako obratite pozornost na kakvoću madraca, a dobro bi bilo i da je ležaj nešto niži i da svakako ima ladicu za odlaganje stvari ili posteljine. Kako će djetetu biti uskoro potreban i stol za crtanje i odlaganje stvari dobro je da pribavite i stol i stolicu upravo ti komadi namještaja biti će potrebni i vama ili gostima prilikom boravka u dječjoj sobi.

  Važno je da dijete učite urednosti od malih nogu, održavanje reda u dječjoj sobi biti će znatno lakše ukoliko postavite policu za slikovnice, ormar ua koji ćete pospremati dječju odjeću. Igračke možete držati u ormarićima ili kartonskim kutijama  ili pak plastičnim ili pletenim kutijama. Prilikom nabavke namještaja vodite računa o potrebama vašeg djeteta, brzo će doći vrijeme kada će igru i crtanje zamijeniti školskim obavezama te predlažemo da prilikom nabavke stola kupite veći stol na kojem će dijete moć obavljati sve svoje aktivnosti.

  Vodite računa da prostor bude funkcionalan i višenamjenski, jer dijete će ga koristiti osim za spavanje ili igru i za druženje s prijateljima. Uređenje dječje sobe ne mora biti ekstra skupo barem ne u početku s vremenom kako vaše dijete raste tako ga možete uključiti u izbor i odabir namještaja, tv-a i ostalih stvari.

 
  Prateće teme 

Uređenje dječje sobe
Potrebe djeteta se neprestano mijenjaju, saznajte što vas čeka i pažljivo planirajte
                

Bojanje zidova
Nerijetki se odlučuju na samostalno bojanje zidova, ukoliko i vi planirate isto evo nekoliko savjeta
                 

Zavjese
Upotpunite prostor zavjesama. Zavjese za sve prostore i namjene

Moj dom, moj stan
Pozivamo Vas da nam se pridružite te da nam pošaljete slike vašeg doma, pišite nam što vas muči, što bi mijenjali, pokažite što ste napravili i kako ste uredili vaš dom i stan, vaš svakodnevni životni prostor.

Vrata i prozori
Trebate li stolariju za vaš dom, vrata ili prozore, birajte ulazna, garažna, sobna vrata, pvc, alu i drvene,  prozore
www.vrata-prozori.com

Stolarija Bradač


Dječje sobe po mjeri i narudžbi

 

POSJETITE ! ! !
www.interijeri-namjestaj.com

 

 INTERIJERI
  Kuhinja
  Kupaonica
  Dječja soba
  Dnevna soba
  Spavaća soba

 NEKRETNINE
  Kuća
  Drvena kuća
  Montažna kuća
  Stanovi
 NOVE RUBRIKE
  Stolarija
  Drvena stolarija
  PVC stolarija
  Alu stolarija
  Prozori
  Vrata

Izrada web stranica

www.interijeri-nekretnine.com